TEKOČINA #2 BASE GEL

  • 9,00€
  • Brez DDV: 7,38€
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • Šifra: 2
Količina:

Z Base Gelom (tekočina 2) nanašamo barvo/prah na noht. Base Gel enostavno namažemo na noht kot lak, nato pa noht pomočimo v prah želene barve. Postopek ponovimo minimalno dvakrat, zaradi dolžine nohta lahko tudi trikrat, štirikrat,...  čopič vedno vzamemo iz stekleničke ravno, da se čim manj dotikamo "vratu" oz roba stekleničke. S tekočino 2 se ne smemo dotakniti obnohtne kožice. Ko je tekočina enkrat odprta, je nikoli več ne zapremo. Po uporabi enostavno vstavimo čopič v stekleničko in ne privijačimo. Tekočina se ne bo sušila in ne bo hlapela. 

OPOZORILO: Lahko povzroči preobčutljivost kože. Izogibajte se stiku z oblačili, saj lahko povzroči opekline. Ne uporabljajte, če je noht vnet ali okužen. Uporaba v dobro prezračenem prostoru, proč od virov toplote. Kožo po uporabi umijte z milom in vodo.

PRVA POMOČ: Oči: 15 minut spirajte s tekočo vodo, poiščite zdravniško pomoč.

Koža: potopite v aceton ali sredstvo za odstranjevanje laka za nohte in nežno olupite; Izpostavljenost vodi bo v nekaj dneh odstranilo preostalo lepilo. Ni za uporabo v predelu oči.

Vdihavanje: Pojdite na sveži zrak. Če je dihanje težko, poiščite zdravniško pomoč. Če pride do očesnega ali notranjega stika ali draženja kože, poiščite zdravniško pomoč.

VARUJTE PRED OTROKI.

 

SESTAVA:

Ethyl cyanoacrylate

 Polymethyl methacrylate

 Tocopheryl acetate

Calcium Pantothenate

Oznake: BASE GEL #2