Prednosti

Benefits of Dip Powder Nails

Predstavljamo vam prednosti NUGENESIS NAILS dipping sistema:

Benefits of NuGenesis Nails dip powder nails.

STE VEDELI?

  • Nugenesis prah brez težav ostane na nohtih od 3 do 5 tednov.  Obstojnost glede na izraščanje nohtov se razlikuje od posameznika do posameznika pod različnimi pogoji, kot so starost, spol, zdravje, vreme (podnebje, letni čas) in higiena. Priporočilo Ameriške akademije za dermatologijo: Za tiste stranke, ki imajo izkušnje s hitrejšo rastjo nohtov priporočamo, da osvežujejo svoje dipp nohte na 3 tedne, da bi zagotovili najboljše pogoje za zdravje in lep izgled naravnih nohtov.
  • Kadar v nohtnem salonu ali pri nohtnem stilistu uporabljajo Nugenesis dipping sistem, lahko zahtevate piljenje samo z ročno pilico. Če se odločite za električno piljenje, se obrnite samo na strokovnjake. Tako si boste zagotovili najboljšo možno izkušnjo.
  • Veliko nohtnih strokovnjakov in njihovih strank je po uporabi Nugenesis dipping sistema ugotovilo, da so njihovi naravni nohti bolj trdni, čvrsti. Rezultati so vidni takoj, že po prvi obdelavi z Nugenesis dipping sistemom. Najboljši rezultat pa dosežemo, če uporabljamo samo dipping sistem.
  • To je odlična lternativa za vse tiste, ki se spopadajo z alergijami na različne sestavine v gelu in akrilu. Dipping prah ne vsebuje sestavin, ki jih najdemo v gelih in akrilnih prahih, ki so znani kot alergeni in izzovejo alergijske reakcije. 

PREDEN ZAČNETE:

  1. Preverite roke stranke, da se prepričate, da niso prisotne glivice oziroma odprte rane.
  2. Prosite stranko, da si umije roke in nanese razkužilo, ki je priporočljivo pred obdelavo nohtov.
  3. Počistite in z alkoholom obrišite vsak noht pred začetkom obdelave.

Imate še kakšno vprašanje? Radi vam odgovorimo. Prosimo, kontaktirajte nas na nugenesisnails.slo@gmail.com ali 040781066 (Lucija), 041528202 (Miljana).

-NuGenesis Nails Team